Saker att se fram emot i filmväg och spelväg.


Vi har nått hälften av 2011, och jag ser fram emot flera filmsläpp och spelsläpp den andra halvan av 2011.

 

I början av juli kommer fightingspelet Arcana Heart 3. Det ser ut att bli ett färgstarkt fightingspel med inslag av anime och manga. Intressant.

 

Nästa vecka kommer årets hittils bästa film; Black Swan! Natalie Portman är helt fantastisk i huvudrollen. Självklart har jag förhandsbokat filmen! Har du inte sett filmen än, så ta din stora chans och gör det!

I mitten av juli kommer äntligen Härskarringen i dess förlängda, bättre versioner av filmtriologin. På BluRay. 2000-talets mest episka filmtriologi är som allra bäst när de är längre.

September bjuder på några riktigt intressanta releaser!

Det hett efterlängtade Xenoblade Chronicles ska släppas här i Europa i början av september. Räkna med en härlig RPG-upplevelse som kan bli en värdig avslutning för Wiis rollspelsutbud – om nu inte The Last Story också kommer hit det vill säga!

Alla sex Star Wars-filmerna. För första gången helt samlade i en box. Givetvis på BluRay! En ren orgasm för alla fans! I mitten av september kan alla frossa i Star Wars i HD!

Perioden från slutet av september till november får man äntligen återse sagan om Simba, Timon, Pumbaa, Rafiki med flera i den mästerliga Lejonkungen! I början av november kommer dessutom en 3D-variant av filmen att släppas på BluRay3D. Jag förhandsbokade BluRay-utgåvan, och enligt Discshop så ska den komma i slutet av september.

 

I slutet av året, troligtvis vid juletid, så släpps Nintendos sista storspel till Wii; Legend Of Zelda – Skyward Sword. Fast en hel del visades på E3, så är det fortfarande väldigt gåtfullt. Men räkna med en tripp till Hyrule igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s