Månadens inköp!


Maj är snart redan över, och den här månaden har det blivit en hel del inköp.

Båtskjulet hemma är rivet och nu växer det ett trädgårdsland fram. Tanken längre fram är att vi ska odla potatis, paprika, jordgubbar, tomater och smultron på den plätten, Dessutom har vi ju inskaffat ett körsbärsträd. Skönt med lite grönt.

Jag har varit länge sugen på ett Nintendo 3DS, och till slut gjorde jag slag i saken och beställde ett, tillsammans med spelet Luigi’s Mansion 2. Det är en fin konsol, fast jag struntar att sätta på 3D-effekten eftersom det är mest störande och att batteriet slösas. Jag laddade dessutom ned 3DS-remaken av klassikern Kid Icarus och denna version är otroligt snygg. Vad jag tycker om Luigi’s Mansion 2 kommer jag att nämna i en recension längre fram.

Mitt nya Nintendo 3DS och Luigi's Mansion 2.

Mitt nya Nintendo 3DS och Luigi’s Mansion 2.

Mästerverket Django Unchained kom hem häromdagen. Underbart, då kan jag ju se den här fantastiska rullen på Bluray hemma. Det är en film jag kan se många gånger som helst, så välgjord är den. Hittills är det ju årets bästa film.

Mästerverket Django Unchained.

Mästerverket Django Unchained.

Fast vissa inköp är mer nödvändiga när det händer jävligt tråkiga saker. I höstas hade vi problem med avloppet i källaren, det var som en stor pöl av äckelvatten och matfett i rummet där vår vattenpump var. Den stanken. Fy.

Det gick inte att få bort proppen heller så vi ringde slamsugaren. Proppen försvann men vad fasen låg det i rören? Champagnekork! Plastband som sitter på paket! I avloppet? Hur i helvete kom de dit in? Via köksslasken? De som bodde i huset tidigare må ha varit underliga. Ibland känner jag fortfarande den äckliga lukten av gammal matfett. Urk.

Idag ringde Malin och sa att vi fått sån översvämning igen. Men vad i helvete? Vi som dessutom varit mer noga att hålla slasken ren. Hur fan kan detta uppstå igen? Då slog jag till och köpte en Kärcher K3 högtryckstvätt plus en avloppsrensslang. Nu ska väl skiten lossna?

Kärcher K3. Jag köpte en sån plus en avloppsrensslang för att hålla rören rena.

Kärcher K3. Jag köpte en sån plus en avloppsrensslang för att hålla rören rena.

Annonser

2 thoughts on “Månadens inköp!

  1. JEEEEERYYYYYY!!! Kommer upp om några veckor igen….Tror jag skulle vilja titta lite extra på Nintendot… 😉 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s