Inför Mario Kart 8: Vilka är dina favoritbanor i Mario Kart? Omröstning.


mario_kart_8_boxart-656x927

Mario Kart är en av Nintendos största spelserier någonsin. Det finns många kopior därute. Vissa är bra, vissa rätt dåliga. Men ingen kommer i närheten av Nintendos gokartsfest. Det är snart dags för det åttonde konsolbaserade spelet i serien, Mario Kart 8, att dyka upp. Endast till Wii U. Räkna med rejäl racingsunderhållning i världsklass. Mario Kart 8 kommer att anlända hos oss alla i maj, och i med denna intressanta nyhet så har jag startat en liten(?) omröstning.

Eftersom vi inte vet hur många – och vilka – av de klassiska banorna som återvänder till det här nya spelet så ska jag göra ett litet test. Om du fick bestämma vilka banor du vill ha med i ett så kallat ”best of Mario Kart circuits”, vilka banor skulle du rösta på? Omröstningen nedan är varje racingbaserade banor som finns, exklusive de banor som finns med i arkadversionerna.

Först lägger jag upp en video från Youtube där man kan se vilka banor som finns i varje spel. Den som gjort videon har gjort sin egen topplista, men du ska faktiskt följa ditt eget hjärta i med dina val. Du kan rösta upp till 16 banor, men naturligtvis kan du rösta på en eller ett par banor om du vill.

Omröstningen kommer att pågå i en månad, till den 16:e mars 2014.

Vilka 16 banor kommer att hamna i Spelsveriges ultimata Mario Kart-samling? DU bestämmer! Lycka till!

Annonser

2 thoughts on “Inför Mario Kart 8: Vilka är dina favoritbanor i Mario Kart? Omröstning.

  1. Rolig omröstning och skön uppladdning inför MK8. Jag röstar på Wairo Stadium, eftersom det var en favorit under N64-erans lokala multiplayermatcher. Det kanske inte är den bästa banan egentligen, men definitivt den jag har flest minnen av. Både segerminnen och förnedrande sådana. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s