Jerrys Åsm2015-kalender. Lucka 21: Podcasten Par I Pixlar.


InfoPage_PiP1

Spelsidan Videospelklubben är en fascinerande hemsida som går djupt in i kärnan av vår passion för tv-spel. Det finns en hel del saker och ting att upptäcka, bland annat olika podcasts, videoinlägg och en snygg webshop. Ombord det stora hangarskeppet vid namn Videospelklubben finner man till exempel Hammarbröder, Nördar Emellan och Det Måste Spelas. Starka namn och helt enastående personer med stor kärlek för tv-spel.

Men det är en särskild podcast som har imponerat på mig mer än någon annan i år. När det gäller podcasts som handlar om tv-spel så finns det tyvärr rätt många som är för tok för långa. Det krävs en stark personkemi mellan de som pratar, och en tydlig riktlinje om vad de pratar om.

Självklart har Videospelklubben många podcasts som har stark personkemi och tydliga riktlinjer, men de som ligger varmast om hjärtat är Par I Pixlar. Det gifta paret Robin och Filippa är ett perfekt par i en tv-spelspodcast och jag tycker att deras podcast är den trevligaste på marknaden. Till och med den bästa. Hur kommer det sig?

När jag lyssnar på Par I Pixlar, märker jag att Robin och Filippa förstår varandra när de pratar. De kan så otroligt mycket om tv-spel och de är lugna. Man känner sig trygg av deras lugna och sansade diskussioner om tv-spel. De är djupt passionerade och har fantastiska kunskaper när det gäller tv-spel – och det märks. Robin och Filippa har fantastiska podcaströster och de är det bästa podcastparet inom tv-spel och deras framgångar i år har imponerat på mig. Dessutom är deras podcastasvnitt lagom långa, men tiden spelar ingen roll i detta fall eftersom dom är så sjukt professionella. Jag fick äran att träffa och umgås med Robin och Filippa på Comic-Con och de var fantastiskt trevliga IRL.

Oavsett om det handlar om till exempel Until Dawn, Super Mario Bros 2, Konami-musik eller Final Fantasy VIII, så lyckas Par I Pixlar att få ihop fantastiska podcastavsnitt med expertis, lugnhet och en stor portion charm. De är helt enkelt årets spelpodcast 2015 för mig.

Gör mig och dig själv en tjänst. Ta dig tid och lyssna på Robin och Filippa och deras podcast Par I Pixlar. Ni kommer att förstå varför jag tycker att det är värt varje sekund.

 

Jerrys #ÅSM2015

1. U21-landslaget.

2. J.J. Abrams.

3. Imperator Furiosa.

4. Peter Ahonen.

5. Måns Zelmerlöv.

6. Hans Rosling.

7. Zara Larsson.

8. Yaya Han.

9. Podcasten Johan Och Ida.

10. Fenjima Manrique.

11. Daniel Fleetwood.

12. Spelhjälpen.

13. Sarah Sjöström.

14. Anna Nilsson.

15. Gun Media.

16. Beyond Meat.

17. Sam Raimi och Bruce Campbell.

18. Emmylou Harris.

19. Marcus Myhr.

20. Conan O’Brien / Clueless Gamer.

21. Podcasten Par I Pixlar.

3 reaktioner på ”Jerrys Åsm2015-kalender. Lucka 21: Podcasten Par I Pixlar.

  1. Ping: Jerrys Åsm2015-kalender. Lucka 22: Helena H. | Man Of Svensätra - en gamertecknare med hjärtat på rätt ställe

  2. Ping: Jerrys Åsm2015-kalender. Lucka 23: Rickard Söderberg. | Man Of Svensätra - en gamertecknare med hjärtat på rätt ställe

  3. Ping: Jerrys Åsm2015-kalender. Lucka 24: Malena Ernman. | Man Of Svensätra - en gamertecknare med hjärtat på rätt ställe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s