Jerrys fem favoritkonsoler genom tiderna. Plats 4: Playstation 4.


sony-playstation-4-review-verdict

Modern teknologi är fantastisk. Sony är inne på sin fjärde stationära konsol och Playstation 4 är en heltjusig sådan.

De skarpa kanterna och den unika formen gör Playstation 4 riktigt snygg. Men det är vad som är inuti som gör denna konsol extraordinär.

En enorm drivkraft och lätt tillgänglighet när det gäller det sociala i spel, gör mig väldigt imponerad av Playstation 4. Playstation 3 är en magisk konsol, men jag undrar inte om dess uppföljare är ännu bättre?

Jag tycker att det är riktigt coolt att prata med sina vänner som man spelar med online via sin Dual Shock 4-kontroll. Den nya varianten av Sonys klassiska kontroll är den snyggaste och bästa versionen men det finns bara en liten svaghet: Batteriet. Kontrollen slukar batterikraft snabbt. Annars har jag inte något bekymmer med Dual Shock 4. De runda ändarna och touchplattan är detaljer som gör Dual Shock 4 till en av de snyggaste kontrollerna någonsin.

Playstation 4’s hårddisk är enorm. Att det går att få plats med så mycket grejer i sen får mig att tappa hakan. Menyn är stor, men väldigt enkel att begripa sig på. Att navigera i menyn är smidigt och det är praktiskt att det senaste spelet man spelat ligger först i ordning efter man spelat klart. På så vis kan man fortsätta med hjälp med ett knapptryck eller två.

m,

Menyn är stor, enkel och snygg. Det är väldigt praktiskt att bläddra igenom de olika spelen i en app-liknande fotobok. Kan detta vara den snyggaste spelmenyn?

Spelutbudet växer fort, och Playstation 4 är bara ”barnet”! Det finns redan så många bra spel till den, och framtiden ser ännu starkare ut! Återutgivningar av gamla spel från Playstation 2 och 3 är genialt. Då får man äran att spela älskade klassiker igen. Men framtiden är som jag nämnde, riktigt ljus. Redan har Uncharted 4: A Thief’s End kommit ut på marknaden och fått ros av sina fans. Det kommer att bli ett spel som jag kommer garanterat att spela längre fram.

Sony har blivit en ledande aktör i konsolkrigen ända sedan mitten av 1990-talet. Playstation 4 är deras hittills starkaste vapen. Snacka om en äkta krutdurk av modern teknologi!

Det bästa med Playstation 4?  Det här, mina vänner, är bara början.

Bästa spelen: Bloodborne, Uncharted: The Nathan Drake Collection, Dark Souls III, The Binding Of Isaac: Rebirth, The Last Of Us Remastered.

Återutgivningar av förra generationens spel till moderna konsoler är ett klokt val på många sätt.

Återutgivningar av förra generationens spel till moderna konsoler är ett klokt val på många sätt. Att få uppleva det magiska igen hos en kraftfullare konsol som Playstation 4, är en av anledningarna att jag älskar konsolen. The Last Of Us: Remastered är en utmärkt nylansering av mästerverket.

Jerrys fem favoritkonsoler genom tiderna:

  1. ?
  2. ?
  3. ?
  4. Playstation 4.
  5. SEGA Master System.

2 reaktioner på ”Jerrys fem favoritkonsoler genom tiderna. Plats 4: Playstation 4.

  1. Ping: Jerrys fem favoritkonsoler genom tiderna. Plats 3: Playstation. | Man Of Svensätra - en gamertecknare med hjärtat på rätt ställe

  2. Ping: Jerrys fem favoritkonsoler genom tiderna. Plats 2: NES. | Man Of Svensätra - en gamertecknare med hjärtat på rätt ställe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s